Ο τρόπος μας

Οι τρεις πυλώνες της φιλοσοφίας της Steelburner:

Ποιότητα

...εστιάζοντας
στη λεπτομέρεια

Απόδοση

κάτι παραπάνω από
ταχύτητα

Υποστήριξη

...εφ' όρου
ζωής

Committed To Quality

Με τα λόγια του μεγάλου μας Αριστοτέλη:
«Η ποιότητα δεν είναι πράξη, είναι συνήθεια».

Κάθε μηχάνημα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τα καλύτερα εξαρτήματα της αγοράς, τα οποία έχουν δοκιμαστεί από τους περισσότερους μεγάλους κατασκευαστές και με τα χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Τα ιδανικότερα εξαρτήματα αποτελούν ναι μεν ένα μικρό, αλλά εξίσου σημαντικό μέρος του τελικού αποτελέσματος. Οι διεξοδικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου σε κάθε μηχάνημα που κατασκευάσαμε, διασφαλίζουν ότι ο πελάτης λαμβάνει ακριβώς αυτό που παρήγγειλε.

Committed To Perform

...or outperform!

Απόδοση σημαίνει πολλά περισσότερα από ταχύτητα. Η αύξηση της ταχύτητας κατά την κοπή και οι γρήγορες κινήσεις είναι ένας κρίσιμος παράγοντας, αλλά όχι ο μοναδικός. Η ελαχιστοποίηση των χρόνων προετοιμασίας του μηχανήματος, το να γίνει το μηχάνημα πιο φιλικό προς το χρήστη και η βελτιστοποίηση των στρατηγικών κοπής είναι επίσης σημαντικοί παράγοντες στον όρο «απόδοση». Το αποτέλεσμα είναι η γρήγορη εκτέλεση εργασιών, με λιγότερες διακοπές και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών εργασιών.

Committed To You

...γιατί το πιο γρήγορο μηχάνημα είναι αυτό που δεν σταματά να λειτουργεί!

Διαθέτοντας ένα μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών για άμεση αποστολή και εφαρμόζοντας απομακρυσμένη πρόσβαση και διαγνωστικά εργαλεία για γρήγορη υποστήριξη, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το μηχάνημα θα είναι σε θέση να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Αναγνωρίζουμε τη σημασία του είναι μια γραμμή παραγωγής βασισμένη σε ένα μηχάνημα. Γι’ αυτόν τον λόγο, το να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσουμε το μηχάνημα σε διαρκή λειτουργία είναι η απόλυτη δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Εξερευνήστε τη σειρά προϊόντων μας: