Εταιρεία

Το παρελθόν μας

«Αν θέλεις να μάθεις το μέλλον, κοίτα το παρελθόν».

Η Steelburner είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εδρεύει στη βόρεια Ελλάδα. Η ιστορία της χρονολογείται από το 1970, όταν ο Λέανδρος Αποστολέλλης ίδρυσε μια μικρή εταιρία που ασχολούταν με υψηλού επιπέδου ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές.

Το παρόν μας

«Το μέλλον εξαρτάται από τις πράξεις του παρόντος».

Η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ο Παναγιώτης Αποστολέλλης, εισήλθε στον κλάδο των μηχανημάτων κατασκευής λαμαρίνας το 1995. Η Steelburner είναι ένας από τους πρώτους και κορυφαίους κατασκευαστές CNC μηχανημάτων κοπής στην Ελλάδα. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Steelburner που αποτελείται από μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους και μηχανικούς λογισμικού, εισάγει συνεχώς καινοτομίες που εφαρμόζονται στα συστήματα της Steelburner. Ο κύριος στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την παραγωγικότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Το μέλλον μας

«Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις εσύ».

Τώρα η εταιρία διοικείται από την τρίτη γενιά. Ο κύριος στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε κορυφαία, υψηλής ποιότητας μηχανήματα, όπως έκαναν οι πατεράδες και οι παππούδες μας, που θα διαρκέσουν για τις επόμενες γενιές!